Biokovo

Biokovo je park prirode, planina koja obiluje mnogobrojnim biljnim i životinjskim vrstama. Tu je i 2. naviši vrh Hrvatske "Sveti Jure" 1763 metra, koji je pod snijegom 7 mjeseci. S Biokova se pruža pogled na rivijeru i otoke, a za čistog neba može se vidjeti čak i Italija. Izleti voze do vrha planine gdje možete uživati šetnjom u prirodi, gledati i jahati konje, ili svratiti do obližnjeg restorana na domaću spizu.

Plaže
Grad Makarska i Makarska rivijera obiluju lijepim šljunčanim plažama u dužini od skoro 45 km. More je čisto i bistro. Prosječna ljetna temparatura mora je 22-23 stupnja celzijusa. More je u prvih nekoliko metara plitko i s površine se vidi raznoliko morsko dno. Ako vam je prevruće, možet otići u hladovinu borove šume ili se okrijepiti u obližnjem beach baru kojih ima na svakom koraku
Makarska Rivijera
Makarska Rivijera je poznato ljetovalište na Jadranu koje privlači veliki broj turista svakog ljeta. U dužini od preko 50 kilometara smjestila su se poznata turistička mjesta Brela, Baška Voda, Promajna, Makarska, Tučepi, PODGORA, Drašnice, Igrane, Živogošće, Drvenik, Zaostrog i Gradac. Sa sjevera rivijera je omeđena planinom Biokovo, s juga prirodno zaštićena otocima Bračem i Hvarom. 50 kilometara prekrasnih plaža govori samo za sebe. Centar Rivijere je Makarska, grad koji je od Podgore udaljen samo 8 kilometara. Mjesta na rivijeri obiluju restoranima, suvenirnicama, kulturnim događajima, mjestima za sport i rekreaciju... Tu su i mnogobrojni kulturni spomenici, ostavština iz prošlih burnih vremena.